Nejčtenější v danném dni? Historie článků

leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 
únor 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt181522 
291623 
So3101724 
Ne4111825 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server potomek.cz na články pro ženy 709x, což odpovídá cca 36.995-ti odkázaným článkům ročně.

Náhodný dětský klip

Inzerce


nejlepší články ze dne: 06. 02. 2018

Související články

Některé sýry a kynutá těsta obsahují stejné enzymy jako kokain
Čtyři dny ve vězení si poseděl Antonio Hernandez Carranza za to, že ve své dodávce převážel sýry a kynutá těsta. Pro policii byl ale dealerem kokainu.
zdroj: www.dama.cz, přidáno 17.5.2011 v 14:23, zobrazit podobné
Hovězí líčka s máslovou zeleninou. Dobrota, která se rozplývá na jazyku!
Hovězí líčka sice neseženete v každém řeznictví, ale když budete mít to štěstí, nebudete litovat. V kombinaci s kořenovou zeleninou z nich připravíte opravdovou lahůdku!
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 30.11.2016 v 06:21, zobrazit podobné
Chlap v kuchyni: Luxusní hovězí líčka na víně podle Michala. Jsou vynikající!
Jako dalšího chlapa v kuchyni přihlásila čtenářka Kristýna svého přítele Michala. A ten si vybral vskutku krásný recept – hovězí líčka po burgundsku s bramborovým pyré a restovanou kořenovou zeleninou.
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 3.1.2014 v 06:21, zobrazit podobné
Super výlet: S dětmi za pohádkou!
5. díl – Starých hradů existuje v České republice spousta, ale Staré Hrady u Libáně jsou jen jedny. Přesněji řečeno bychom to místo měli nazývat hrad a zámek Staré Hrady; najdete je v Českém ráji, nedaleko pohádkového města Jičína, a dá se trefně popsat jedinou větou: straší tady od sklepa až po půdu.
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 30.3.2010 v 06:21, zobrazit podobné
Nej šéfkuchaři vaří: Šťavnatá hovězí líčka s bramborovou kaší
V dalším díle seriálu, ve kterém pro vás vaří šéfkuchaři nejlepších restaurací svoje oblíbená jídla krok za krokem, jsme se vypravili do Potrefené husy v Platnéřské ulici v Praze. Zdejší šéfkuchař Lukáš Vrbovský si pro vás nachystal starý český recept na konfitovaná hovězí líčka s omáčkou z kořenové zeleniny a červeného vína.
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 20.1.2011 v 06:21, zobrazit podobné
Vepřová pečínka v pepřové krustě: Dokonalé pohoštění pro návštěvy
Provoní celou kuchyň, naláká všechny ke stolu a zajistí, že se u něho bude sedět déle. Dobré jídlo, v tomto případě vepřová pečínka, je záruka skvělého večera.
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 21.11.2016 v 06:21, zobrazit podobné
Čtenářský recept: Trio buchta
Další články k tématu:Čtenářský recept: Ananasová buchtaČtenářský recept: Šťavnatá cuketová buchta
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 22.11.2011 v 00:20, zobrazit podobné
Michal peče: Fešácká buchta s citronem a tvarohem. Dáte si říct?
Už jste někdy zkoušeli, jak chutná takový fešák? Ne? Tak ode dneška máte příležitost! Jmenuje se tak totiž jedna moc dobrá buchta na plech, která voní po citronech, tvarohu a jemném kakau. A hotová je navíc za chvilku!
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 31.3.2011 v 06:21, zobrazit podobné
Hrníčkové recepty: Sladká buchta, bramborová mňamka i knedlíky
Hrníčkové vaření je jednoduché, rychlé, čisté! Na víkend jako dělané. Pojďme si dnes společně připravit několik dobrot, kterými potěšíte celou rodinu. Takový losos s rýží nebo skvělá buchta je lákavá, nemyslíte?
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 10.9.2010 v 06:21, zobrazit podobné
Nej šéfkuchaři vaří: Lahodná žebírka. Variace s medem, česnekem a chilli
Vepřová žebra jsou často nedoceňovaným masem. Přitom jsou velmi chutná, levná a dokonce i jednoduchá na přípravu! Pro recept na vepřová žebra marinovaná s černým pivem a medem jsme proto zašli do restaurace Kolkovna Olympia v Praze 5, kde pro vás tuhle pochoutku připravila šéfkuchařka Jarka Zámečníková.
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 17.2.2011 v 06:21, zobrazit podobné
TOPlist