Nejčtenější v danném dni? Historie článků

prosinec 2020
Po 7142128
Út18152229
St29162330
Čt310172431
4111825 
So5121926 
Ne6132027 
leden 2021
Po 4111825
Út 5121926
St 6132027
Čt 7142128
18152229
So29162330
Ne310172431
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server potomek.cz na články pro ženy 278x, což odpovídá cca 14.506-ti odkázaným článkům ročně.

Inzerce


nejlepší články ze dne: 13. 01. 2021

Související články

Rychlovka, která vás zahřeje? Zkuste pikantní polévku z červené čočky!
Jak se nejlépe v tomto studeném období zahřát? Ideálně zevnitř. A s tím vám může pomoci dnešní recept na polévku z červené čočky. Je pikantní, vydatná, velmi chutná...
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 2.11.2016 v 06:21, zobrazit podobné
Pórková, s květákem i paprikou. Nejlepší podzimní polévky pro zahřátí
Nejsychravější a zároveň nejmalebnější roční období už úřaduje nejen v kalendáři, ale také za okny, takže je pravý čas na husté zeleninové polévky. Kromě toho, že na váš stůl přinesou půvabné barvy podzimu, zahřejí vás a nasytí večer po práci, stejně jako po návratu z romantického výletu do přírody.Další články k tématu:Nejlépe zahřeje poctivá polévka. Zkuste ji podle Koko nebo PaulusePolévka zahřeje nejlépe: uzená zelňačka, mrkvový krém a thajská tom yumPolévka z červené čočkyZeleninová krémová polévka s kozím sýremČesnečka, soljanka a další poctivé polévky, které zahřejí a posilníČtyři polévky pro zahřátí podle populárních českých kuchařek
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 26.9.2017 v 06:20, zobrazit podobné
Rychlovka z červené čočky: Tyhle placičky jsou hotové raz dva!
Pomalu, ale jistě se v kuchyni zabydluje kromě klasické čočky i ta červená. Chutná výborně a je velmi rychlá na přípravu. Zkuste ji v podobě dozlatova smažených placiček.
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 5.4.2017 v 06:21, zobrazit podobné
Vydatné večeře z jednoho hrnce, které vám po lyžování dodají energii
Není nic lepšího, než víkend na chalupě v horách, kdy celý den sjíždíte sjezdovky, touláte se běžkařskou stopou nebo třeba stavíte s dětmi sněhuláka. Jenže po tom všem pohybu na čerstvém vzduchu člověku vyhládne. Tyto báječné „eintopfy“ zvládne i kuchařský začátečník, ale hlavně dokonale zahřejí a nasytí malé i velké sportovce.Další články k tématu:Pórková, s květákem i paprikou. Nejlepší podzimní polévky pro zahřátíHrstková polévka podle pověry přinese do nového roku penízeNejlépe zahřeje poctivá polévka. Zkuste ji podle Koko nebo PaulusePolévka zahřeje nejlépe: uzená zelňačka, mrkvový krém a thajská tom yumČesnečka, soljanka a další poctivé polévky, které zahřejí a posilní
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 13.1.2018 v 06:20, zobrazit podobné
Přehlížený pašák zázvor. Skvělý je v marinádě i se skleněnými nudlemi
Komu zima zalézá za nehty a pod košili, ten určitě ocení recepty, které ho najednou nasytí, zahřejí a ještě posílí imunitu. To všechno dovede jedna nenápadná ingredience. Zázvor vám bude chutnat nejen k masu, ale také v sladkém chlebu nebo na asijský způsob.Další články k tématu:Horké nápoje pro mrazivé dny. Zahřeje vás zázvor, skořice i rumČtenářský recept: Zázvorky trochu jinakZázvor v zimě kraluje: chutná i léčí nachlazeníStaročeská vepřová pečeně na zázvoru a pivěKuřecí křidýlka se zázvorem a česnekem
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 21.11.2017 v 06:20, zobrazit podobné
Nejlépe zahřeje poctivá polévka. Zkuste ji podle Koko nebo Pauluse
Spolu s klesajícími teplotami nastává ideální doba na misku teplé polévky. Následující recepty můžete až do čtvrtka ochutnat na pražském Andělu, kde je připravují přední čeští kuchaři pro benefiční Polívkovou smršť. Utržené peníze putují na Centrum moderní rehabilitace ERGO Aktiv, o.p.s., které pomáhá lidem po mozkové mrtvici nebo jiném poškození mozku.Další články k tématu:Ochutnejte skvělé polévky od Romana Pauluse, kluků v akci nebo Dity P.Zeleninová krémová polévka s kozím sýremPolévka z červené čočkyPolévku z jarní cibulky máte za pět minut, olizování za ušima zaručeno
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 12.10.2016 v 11:20, zobrazit podobné
RECEPT DNE: Rychlý rebarborový dezert
Honí vás o víkendu mlsná? Zkuste si udělat rychlý rebarborový dezert, který jistě potěší vaše chuťové buňky.
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 13.4.2019 v 05:20, zobrazit podobné
Vyznáte se v čočce? Poradíme, jak a s čím různé typy uvařit
Luštěniny patří na naše talíře již po staletí, ale nyní na ně mohou zavítat i jejich exotičtější a barevnější variace ze zahraničí. Poradíme vám, jaký druh se k čemu hodí a jak luštěniny uvařit, aby nenadýmaly. Další články k tématu:Polévka z červené čočkyFazole a čočka vám zachutnají ve čtyřech netradičních receptechČtenářský recept: Himálajská čočková polévka s meruňkami a houbamiDýňová polévka s červenou čočkou a ořechy od „biokuchařky“
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 12.11.2016 v 06:20, zobrazit podobné
TOPlist