Podzimní caprese: Zkuste nahradit rajčata hroznovým vínem a fíky
zdroj: www.dama.cz, přidáno 25.9.2020 v 06:23, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 25. 09. 2020

Související články

Milujete bublaninu? S hroznovým vínem je vynikající
Bublanina je klasika mezi moučníky. Ta nejlepší je samozřejmě třešňová, s vůní léta, ale výtečně chutná i s jinými druhy ovoce. Zkuste tuhle jemnou s hroznovým vínem!
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 25.4.2017 v 06:21, zobrazit podobné
Milujete salát Caprese? Zkuste si ho upéct jako koláč! Vyzkoušeli jsme ho a je skvělý
Máte po ruce rajčata, bazalku a mozzarellu? Z téhle trikolory připravíte nejen úžasný salát Caprese, ale i chutný a křupavý koláč, který potěší malé i velké stolovníky.
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 12.1.2017 v 06:21, zobrazit podobné
RECEPT DNE: Placky se sýrem, hroznovým vínem a ořechy
Je to rychlý a osvěžující oběd, ale i večeře. Vyzkoušejte recept na placky plněné sýrem, hroznovým vínem a ořechy a to vše polité pažitkovým dipem. Je to opravdová lahůdka.
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 2.7.2019 v 05:20, zobrazit podobné
Dort jako z cukrárny: Dýňový s fíkovým krémem a mascarpone. S podrobným návodem!
Taky celé léto trpíte pod povzdechy okolí, že na krémové dorty je moc horko, ale s prvním chladnějším dnem odhazujete přetvářku a vrháte se na pečení? Vyzkoušejte s námi podzimní dort s dýní a fíky!
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 26.9.2016 v 06:21, zobrazit podobné
Aby kosti dobře a dlouho sloužily. Jezte sardinky, čedar i fíky
Zdravé kosti = vápník. Tuhle rovnici známe všichni už od dětství. Ne každý ale ví, že klíčové jsou i další živiny: vitamin D, který kalcium pomáhá vstřebat, minerály draslík a hořčík. A také to, že za nejvhodnější zdroj vápníku se už dávno nepovažuje mléko. Zkuste raději tučné ryby, listovou zeleninu nebo třeba fíky.Další články k tématu:Čtyři rady odborníků, jak ochránit kosti před osteoporózouRecepty pro zdravé kosti: S osteoporózou můžete bojovat i v kuchyniDvanáct nemléčných zdrojů vápníku. Dopřejte si fazole i sušené fíkyVědci našli 100 nejzdravějších potravin. Sádlo je v první desítce
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 20.6.2018 v 06:20, zobrazit podobné
Nevinné vaření s vínem: Servírujte polévku, guláš i cuketovou pomazánku. Stojí za to!
Vaření s vínem má své nesporné výhody – během kuchtění je důležité průběžně ochutnávat, doplňovat tekutiny a podcenit by se nemělo ani množství zbytků, aby se pak víno zbytečně nezkazilo… Souhlasíte?
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 11.3.2016 v 06:20, zobrazit podobné
Maso si s ovocem rozumí. Zkuste kachnu s fíky nebo kuře na třešních
Jste nadšení z toho, jaké dobroty nabízí letní zahrada nebo farmářský trh, ale jen ovoce vám k obědu nestačí? Zkuste ho zkombinovat s masem a nebudete litovat. Obyčejné kotlety, kuřecí stehna nebo kachní prsa tak získají docela nový rozměr.Další články k tématu:Čtenářský recept: Fíkové chutneyJó, třešně zrály! Co s červenou úrodou, když už se omrzela bublaninaKuřecí maso na tři způsoby: s kořenovou zeleninou, citronem a dipem
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 4.7.2017 v 06:20, zobrazit podobné
Je tu doba předpěstování zeleniny. Jak na to, abyste měli nejlepší rajčata na světě?
Únor je měsíc karnevalů, bálů a masopustů. Ale také předpěstovávání sazenic. Z drobných semenáčků budete mít radost, až vám začnou rašit na okenním parapetu. Předpěstujte si rajčata, papriky i salát.
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 3.3.2017 v 06:21, zobrazit podobné
Špagety trochu jinak? Zkuste je s červeným vínem! Vypadají lákavě a chutnají skvěle
K dobrým špagetám se vždy nabízí výborné víno. Co takhle tyto dvě ingredience spojit dohromady tak, že vás výsledek opravdu překvapí?
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 6.9.2016 v 12:21, zobrazit podobné
Milujete ryby? Zkuste skvělou polévku s vůní rozmarýnu!
Rozmarýn a rajčata se skvěle doplňují. Chilli zahřeje, a když to všechno spojíte ještě s rybou, je výsledkem vynikající polévka!
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 28.2.2017 v 06:21, zobrazit podobné
TOPlist