Nejčtenější v danném dni? Historie článků

květen 2022
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
červen 2022
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
3101724 
So4111825 
Ne5121926 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server potomek.cz na články pro ženy 515x, což odpovídá cca 26.872-ti odkázaným článkům ročně.

Inzerce

Netradiční menu: Česnečka, krůta s čočkou a slaná trhaná buchta
Chystáte se pozvat přátele na oslavu a blýsknout se s něčím báječným a ne příliš komplikovaným na přípravu? Zkuste silnou česnekovou polévkou s hovězím, pečenou krůtu s čočkovým salátem a slanou trhanou buchtou.
zdroj: www.dama.cz, přidáno 17.2.2017 v 17:23, prečteno: 4x

nejlepší články ze dne: 17. 02. 2017

Související články

5 receptů na plněné papriky: S masem, sýrem i čočkou
K podzimu neodmyslitelně patří i plněné papriky. Nejklasičtější jsou asi ty s mletým masem, zkuste je ale naplnit i sýrem nebo čočkou.
zdroj: www.dama.cz, přidáno 27.8.2018 v 14:22, zobrazit podobné
5 receptů na plněné papriky: S masem, sýrem i čočkou
K podzimu neodmyslitelně patří i plněné papriky. Nejklasičtější jsou asi ty s mletým masem, zkuste je ale naplnit i sýrem nebo čočkou.
zdroj: www.dama.cz, přidáno 20.9.2017 v 19:23, zobrazit podobné
Vánoční menu se objede i bez kapra. Zkuste tresku podle šéfkuchaře
Rybí polévka, smažený kapr a bramborový salát – tak vypadá štědrovečerní večeře ve většině českých domácností. Co letos zkusit něco jiného? Třeba menu, jehož hlavním chodem je grilovaná norská treska s hráškovým pyré podle Jiřího Vaška z pražské restaurace Relief.Další články k tématu:Tradiční české vánoční menu, jak ho servírovaly naše babičkyVánoční menu podle Emanuela Ridiho: I v Itálii večeříme rybuVánoční menu: klasický kapr, nebo ryba trochu jinak?Štědrovečerní menu: kapr na černo a paštika z husích jaterŠtědrovečerní menu po vašemRychlé menu na Štědrý večer
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 19.12.2017 v 06:20, zobrazit podobné
Menu podle Karolíny: marinovaný lilek, candát a čokoládové tartaletky
Uvařte si skvělé a lehce exotické letní menu spolu s Karolínou Kamberskou. Sladký lilek s mandlemi a kozím sýrem skvěle rozehřeje vaše chuťové pohádky na candáta s delikátním šalvějovým olejem a taboulehem s konopným semínkem. Korunu hostině pak nasadí čokoládovo-pomerančové tartaletky.Další články k tématu:Celozrnné menu: zdravá jídla, která chutnají dobřeFarmářské menu aneb jak využít nákup z trhuPestré menu, které je zároveň i dietníLetní menu z Polska ve vaší kuchyni
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 16.7.2016 v 06:19, zobrazit podobné
Rychlovky z kefíru nejen na víkend: Blesková buchta na plech, roláda i muffiny
Kefírové moučníky jsou zpravidla vláčné, není to žádná suchá buchta, která by drhla v krku. Navíc jejich příprava bývá nenáročná. Zkuste muffiny, bábovičky, kakaovou roládu či buchtu na plech.
zdroj: www.dama.cz, přidáno 1.3.2019 v 05:23, zobrazit podobné
RECEPT DNE: Eintopf s krůtím masem, dýní a čočkou
Výhodou oblíbeného eintopfu je, že vše dáte do jednoho hrnce a nemusíte špinit nádobí. Navíc toto jídlo skvěle chutná a můžete do něj použít všemožné potraviny podle vaší chuti. My vám přinášíme recept na eintopf s krůtím masem, dýní a čočkou.
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 13.8.2019 v 05:20, zobrazit podobné
Vášnivé valentýnské menu. Zázvor, šafrán, chilli a mořské plody
Dnes je svátek svatého Valentýna, takže nezapomeňte toho, koho máte rádi, obdarovat nějakou maličkostí, nebo mu aspoň říct, co pro vás znamená. Největší dojem ale uděláte, když připravíte slavnostní valentýnské menu. Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem.Další články k tématu:Valentýnské sexy menu: chilli preclíky, cupcaky i omamné koktejlyValentýnská večeře ve dvou: rychle, levně a hlavně s láskouValentýnské menu: Amorův šíp, karotkové pohlazení i tiramisuAmorova prsa a Venušino pohlazení. Valentýnské menu pro vaši láskuValentýn s chutí čokolády. Šňupejte ji, pečte i zapíjejteValentýnské menu pro jedlíky i pro ty, co si hlídají váhu
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 14.2.2017 v 06:20, zobrazit podobné
Znáte všechny své chutě? Už jich je šest, náš jazyk pozná chuť škrobu
Sladká, slaná, kyselá a hořká – čtyři chutě, jejichž pojmenování známe od první třídy základní školy a dokážeme je skrze chuťové pohárky snadno odhalit. Jenže všechno může být daleko složitější, než ve škole - za posledních pár let k nim přibyla chuť umami a nyní nejnověji chuť škrobu. Další články k tématu:Proč nám chutná nezdravé jídlo: mohou za to lovci mamutůUvařte si české menu s výraznými chutěmi perníku, povidel a višníChuť umami zvyšuje pocit nasycení a pomáhá hubnout
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 26.10.2016 v 17:20, zobrazit podobné
Tradice novoročního menu recept!
Kdo by neznal starou českou pranostiku Jak na Nový rok, tak po celý rok. Co to pro nás ale znamená? Novoroční menu je v podstatě odpovědí na to, co v následujícím roce nechceme a po čem naopak velmi toužíme.
zdroj: www.dama.cz, přidáno 1.1.2016 v 17:23, zobrazit podobné