Nejčtenější v danném dni? Historie článků

září 2018
Po 3101724
Út 4111825
St 5121926
Čt 6132027
 7142128
So18152229
Ne29162330
říjen 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server potomek.cz na články pro ženy 266x, což odpovídá cca 13.880-ti odkázaným článkům ročně.

Náhodný dětský klip

Inzerce

Hoďte na gril maso nebo sýrový špíz a přeneste se do dalekých krajů
Letošní jaro přeje milovníkům rozpálených roštů a propečeného masa. Jestli se vám už přejedly krkovice nebo klobásky, poohlédněte se po inspiraci dál od našich hranic. Na Balkáně, Blízkém východě nebo v severní Africe dovedou chuť grilovaných dobrot vyladit k dokonalosti. Stačí jen to správné koření nebo bylinky.Další články k tématu:Nemusí být vždycky flákota. Grilovací party pro vegany a vegetariányPrvní letošní grilovačka: barevné špízy, hamburger a hodně ostrá žebraBulharské speciality voní grilem. Kjoftety, bjurek a pikantní pomazánkaČtenářský recept: Grilované cuketové rolky s mozzarellou a rajčetemGrilovaná krůtí prsa na špejli s okurkovým salátemČtenářský recept: Grilovaná kotleta s pošírovaným hráškem
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 26.5.2018 v 09:20, prečteno: 1x

nejlepší články ze dne: 26. 05. 2018

Související články

Co na gril: Šest receptů na grilované maso, krevety, stehýnka i zeleninu
Novodobý symbol léta na čtyři? Jednoznačně gril. Vyčistěte mřížky, nakupte dřevěné uhlí, připravte si kleště a mašlovačky a dovolte čerstvým surovinám omámit vaše smysly.
zdroj: www.dama.cz, přidáno 29.7.2018 v 22:23, zobrazit podobné
Rostou? Houby využijete ve slaném koláči i v omáčce se švestkami
Smaženici už určitě máte v malíku, takže je načase vyzkoušet trochu jiné kombinace chutí. Třeba houby s tymiánovou riccotou, zapečené ve slaném koláči anebo spojené v omáčce se švestkami.Další články k tématu:Pozvěte přátele na houbové hody, uvařte podle šéfkuchaře z KrkonošQuiche, omeleta, focaccia nebo tortellini na houbařský způsobSpojte dvě vášně a hoďte houby na gril nebo z nich udělejte salátHouby tělu prospívají. Zkuste houbový burger či palačinky s liškami
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 17.9.2016 v 06:20, zobrazit podobné
Léto v plném proudu: S masem na gril!
Novodobý symbol léta na čtyři? Jednoznačně gril. Vyčistěte mřížky, nakupte dřevěné uhlí, připravte si kleště a mašlovačky a dovolte čerstvým surovinám omámit vaše smysly.
zdroj: www.dama.cz, přidáno 6.8.2016 v 22:23, zobrazit podobné
7 triků, jak připravit dokonalé dušené hovězí maso
Bojíte se připravovat hovězí maso? Maximálně děláte guláš nebo vývar? Je to věčná škoda. Hovězí maso je výživově velmi hodnotné. Co ho udusit?
zdroj: www.dama.cz, přidáno 25.1.2018 v 06:23, zobrazit podobné
První letošní grilovačka: barevné špízy, hamburger a hodně ostrá žebra
I když to vypadá, že jaro se po rychlém nástupu zase vzdalo urputné zimě, pohled do kalendáře dává vědět, že jeho třetina je už za námi. Proč tedy konečně neoprášit gril a nedat si něco pěkně vypečeného? Kdo má zastřešený grilovací koutek nebo verandu, je ve výhodě.Další články k tématu:Bulharské speciality voní grilem. Kjoftety, bjurek a pikantní pomazánkaTři jednoduché omáčky, které povýší domácí grilovačku na zážitekGrilovaná vepřová panenka s bylinkamiGrilovaná krůtí prsa na špejli s okurkovým salátemSkvělé recepty na gril i na chatu: česneková kotleta i kotlíkový gulášHoďte na gril roštěnec, kotlety a kuře v jamajské či citrusové marináděIdeální víkendová grilovačka: jehněčí burger, křidélka a kozí sýr
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 22.4.2017 v 06:20, zobrazit podobné
Chcete i na cestách vypadat stylově? Máme pro vás krásná zavazadla na kratší i delší dovolenou
Rozhodly jste se, že vyrazíte na dovolenou? Pořádně se na to připravte! Ať už se chystáte jen na prodloužený víkend, nebo poletíte do teplých krajů na několik týdnů, poradíme vám, do čeho si zabalit.
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 18.1.2017 v 06:21, zobrazit podobné
Pivo jako hvězdná ingredience české kuchyně. Byla by škoda ho jen pít
Co Čech to milovník piva. Podle informací Českého svazu pivovarů a sladoven jsme ho loni vypili 16,4 milionu hektolitrů, což je o 200 tisíc hektolitrů více než v předchozím roce. Pokud se vám ho nechce jen popíjet, zkuste s ním čarovat v kuchyni. Dokonce i při výrobě dezertů.Další články k tématu:Tipy pivního sommeliéra: k pivu čichejte a dejte si ho s čokoládouČtenářský recept: Krkovice na pivuHoďte maso na gril. Zkuste rolku z flank steaku nebo pivní marináduČtenářský recept: Bylinková krkovice s černým pivemČtenářský recept: Pivní štrúdl
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 8.7.2017 v 06:20, zobrazit podobné
Hoďte se do gala: Jak se v létě správně obléknout na večírek?
Štěstí přeje připraveným! Nenechte se zaskočit pozvánkou na svatbu, večírek nebo garden party a mějte v zásobě oblečení, ve kterém uděláte dojem. Ať už to budou šaty, overal nebo nápaditá sukně.
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 4.8.2016 v 06:20, zobrazit podobné
Žába v díře, pivní škvarky a další speciality ze zlatého moku
Orosený půllitr, nádherná zlatavá barva, nadýchaná čepice z pěny... Umíte si představit něco lahodnějšího než sklenici čerstvě natočeného piva? Kromě pití ale můžete nejpopulárnější nápoj Čechů využít i v kuchyni. A to zdaleka nejen při přípravě slaných pokrmů.Další články k tématu:Pivo jako hvězdná ingredience české kuchyně. Byla by škoda ho jen pítTipy pivního sommeliéra: k pivu čichejte a dejte si ho s čokoládouČtenářský recept: Krkovice na pivuHoďte maso na gril. Zkuste rolku z flank steaku nebo pivní marináduČtenářský recept: Bylinková krkovice s černým pivemČtenářský recept: Pivní štrúdl
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 3.2.2018 v 06:20, zobrazit podobné
Maso: Je zdravé ho jíst? Zeptali jsme se tří specialistů na výživu!
V současnosti, kdy lidem přijde zcela přirozené zabývat se kvalitou a vhodností výživy, se v této oblasti objevuje spousta kontroverzí. A maso je snad tou úplně největší. Měli byste ho jíst, nebo ne?
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 19.10.2016 v 06:21, zobrazit podobné
TOPlist