Nejčtenější v danném dni? Historie článků

červenec 2018
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
srpen 2018
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
310172431
So4111825 
Ne5121926 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server potomek.cz na články pro ženy 245x, což odpovídá cca 12.784-ti odkázaným článkům ročně.

Náhodný dětský klip

Inzerce

12 receptů na králíka: Pečený, na smetaně i rizoto
Pokud člověk nechová králíky, dostane se ke králičímu masu většinou zřídka. V obchodech je pořád v menšině. Přitom je to kvalitní, dietní maso, které by na našem stole nemělo chybět. Zkuste našich 12 osvědčených receptů.
zdroj: www.dama.cz, přidáno 30.1.2018 v 19:23, prečteno: 8x

nejlepší články ze dne: 30. 01. 2018

Související články

Souboj receptů: V zimě tělo prohřeje pikantní polévka i pečený čaj. Zkuste je!
Přituhující teploty nedovolí trávit příliš času venku a po návratu do vyhřátého domova se něco dobrého na zahřátí hodí. Zkuste domácí pečený čaj čtenářky Andrey nebo třeba mrkvový krém redaktorky Jany!
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 10.12.2013 v 06:21, zobrazit podobné
Večeře do 100 Kč: Krémové rizoto pro milovníky hub! A rovnou ve 4 variacích
Byli jste na houbách a kromě osvědčených receptů byste rádi zkusili něco nového? Co třeba krémové houbové rizoto? Je hotové do půl hodinky a bude vám stačit jedna pánev. Navíc vás jedna porce vyjde na 38 korun!
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 24.7.2011 v 06:21, zobrazit podobné
Chlap v kuchyni: Šťavnatý králík pečený se švestkami a vínem. Podle Richarda!
Do dnešního dílu přihlásila naše čtenářka Jana Kotalová svého manžela Richarda, že prý výborně vaří, a on nám předvedl skvělého králíka na švestkách a červenou řepu s pohankou a červenou čočkou.
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 13.12.2013 v 06:21, zobrazit podobné
Babiččiny recepty: Králík pečený na slanině s květákem. Vyzkoušejte ho doma!
O králičím mase je známé, že je velmi dietní. Dnešní recept na králíka na slanině sice nepatří k těm úplně nejvhodnějším, pokud chcete zhubnout, ale bez kousku tučného masa by bylo maso příliš suché, a pořád je to lepší než dělat bůček, co říkáte?
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 22.6.2012 v 06:21, zobrazit podobné
Cuketa: 10 skvělých receptů! Křupky k vínu, bramborák i rychlé rizoto!
Cuketa! To je naprosto všestranná zelenina, která vždy zasytí celou rodinu. Dá se zapékat, smažit, hodí se do pomazánek... Pojďme si některé recepty jako třeba cuketový bramborák, praktické placičky či křupky, nebo rizoto s cuketou připomenout.
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 29.7.2010 v 06:21, zobrazit podobné
Babiččiny recepty: Pstruh pečený v lahodné smetanové omáčce. Pochutnejte si!
Pstruh patří k oblíbeným a i v českých vodách častým rybám. Jeho maso je velmi jemné a oproti třeba candátovi není ani příliš drahý. Máte-li chuť na skvěle upravenou rybu, vyzkoušejte pstruha pečeného ve smetaně. Ta jeho křehké maso dovede k dokonalosti!
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 27.4.2012 v 06:21, zobrazit podobné
Recepty na víkend: Tortily, salát a italské rizoto
Rozmýšlíte se, co vařit o víkendu a nechcete českou klasiku, knedlíky, brambory, omáčky a vepřové? Uvařit můžete rychle, snadně a přitom si všichni pochutnají. Tentokrát vyzkoušíme nejslavnější ze slavných zahraničních receptů, uděláme si výborné mexické tortily, pravé italské rizoto, saláty a pastu podle šéfkuchařů.
zdroj: www.dama.cz, přidáno 17.9.2016 v 09:23, zobrazit podobné
Recepty na víkend: Tortily, salát a italské rizoto
Rozmýšlíte se, co vařit o víkendu, a nechcete českou klasiku, knedlíky, brambory, omáčky a vepřové? Uvařit můžete rychle, snadně a přitom si všichni pochutnají. Tentokrát vyzkoušíme nejslavnější ze slavných zahraničních receptů, uděláme si výborné mexické tortily, pravé italské rizoto, saláty a pastu podle šéfkuchařů.
zdroj: www.dama.cz, přidáno 22.9.2017 v 06:23, zobrazit podobné
Co dnes k večeři? Rizoto! Nej recepty pro vás
Rizoto je dobrota, kterou uděláte celkem jednoduše v jednom hrnci a dá se postupně ohřívat třeba v mikrovlnce. Základem je kvalitní rýže, maso nebo uzenina a zelenina. Rizoto můžete obměňovat podle sezony a je hotové do půl hodiny. Tedy úplný zázrak vhodný k rychlé večeři!
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 1.4.2010 v 06:21, zobrazit podobné
TOPlist