Nejčtenější v danném dni? Historie článků

říjen 2017
Po 29162330
Út 310172431
St 4111825 
Čt 5121926 
 6132027 
So 7142128 
Ne18152229 
listopad 2017
Po 6132027
Út 7142128
St18152229
Čt29162330
3101724 
So4111825 
Ne5121926 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server potomek.cz na články pro ženy 377x, což odpovídá cca 19.671-ti odkázaným článkům ročně.

Náhodný dětský klip

Inzerce

Ikonou české kuchyně je superpotravina mák. Upečte si babiččin makovec
Makové buchty, valašské frgály, nudle s mákem nebo loupák posypaný tmavě modrými semínky. To jsou jen některé ze stálic našeho národního gastronomického pokladu. Jejich společným jmenovatelem je ingredience, která právem patří mezi superpotraviny. Je totiž nejen chutná, ale také nesmírně zdravá.Další články k tématu:Víkendové pečení. Dejte si závin s mákem a švestkami, jablky či masemŠkubánky s mákem a jiné levné dobroty, které nám vařila babička
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 11.11.2017 v 06:20, prečteno: 6x

nejlepší články ze dne: 11. 11. 2017

Související články

Bohyně české kuchyně: nejlepší recepty od vás, čtenářek
Letní škola vaření skončila a s ní i soutěž o Bohyni české kuchyně. V dnešním článku najdete polovinu ze sedmadvaceti vašich nejlepších rad a receptů.
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 2.10.2009 v 01:20, zobrazit podobné
Omáčky do české kuchyně patří: šest receptů na ty nejoblíbenější
Češi jsou národ omáčkový, proto nemohl být třetí díl kuchařky nejoblíbenějších jídel věnovaný ničemu jinému. Svíčková, rajská nebo koprovka patří téměř ke klenotům české kuchyně.
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 22.7.2011 v 11:20, zobrazit podobné
Klasika české kuchyně: Chutné omáčky pro každého
V tradiční české kuchyni nesmí chybět svíčková nebo koprovka. Přinášíme vám hned několik osvědčených tipů, nejen na sváteční rodinný oběd.
zdroj: www.mladazena.cz, přidáno 31.3.2015 v 17:24, zobrazit podobné
Bohyně české kuchyně: nejslavnější řízek je vídeňský
I když je smažený řízek specialitou kuchyně našich jižních sousedů,od dob rakousko-uherského mocnářství zdomácněl i v naší kuchyni. Naučte se ho vařit stejně dobře, jako to uměly naše babičky.
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 16.10.2009 v 01:20, zobrazit podobné
Bohyně české kuchyně: přichází sezóna zvěřiny
Zvěřina je delikatesa, která před sto lety patřila téměř do každé rodiny, se vrací na české stoly. Právě začíná její sezona.
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 23.10.2009 v 01:20, zobrazit podobné
Mandle jsou superpotravina. Chrání srdce a odbourávají tuk na břiše
Kdo má pneumatiku na břiše a komu lékař hrozí ukazováčkem, když mu vyšetří srdce a oběhovou soustavu, měl by utíkat do obchodu a koupit si pytel mandlí. A denně si dopřát hrst těchto jader. Mandle jsou totiž superpotravina obsahující obrovské množství blahodárných látek, jejichž příjem chrání srdce a oběhovou soustavu a navíc pomáhá odbourávat břišní tuky.
zdroj: www.dama.cz, přidáno 29.4.2014 v 10:23, zobrazit podobné
Další recepty na české masové speciality, vyzkoušejte jehněčí kotletky
Inspirujte se masovými specialitami české kuchyně. V druhém díle kuchařky jsme pro vás připravili telecí kotlety v různých obměnách a také recept na to, jak udělat ten nejlepší steak z pravé svíčkové.
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 6.8.2011 v 08:20, zobrazit podobné
Vaříme nejlepší české omáčky: slepice na smetaně či španělské ptáčky
Hitem české kuchyně jsou klasické omáčky jako svíčková nebo koprovka. Teď se s námi můžete naučit i méně známé, ale přesto chutné omáčky.
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 8.8.2009 v 01:20, zobrazit podobné
Jak vařily naše babičky aneb česká kuchyně letí
Magdalena Dobromila Rettigová by měla radost, kdyby viděla, jak se po boomu všech těch tex-mex, sushi, T-bone steaků a dalších světových specialit konečně dere na světlo boží věhlas české kuchyně. Slávu jí provolávají nejen mediálně proslulí kuchaři a populární gurmeti v televizních show, ale také obyčejné české hospůdky po celé republice i frekventanti škol vaření, v jejichž nabídce dnes nemůžou chybět kurzy zaměřené na naše národní speciality. Ty jsou totiž vyprodané jako první.
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 31.3.2011 v 11:20, zobrazit podobné
Roman Vaněk: Udělejme z české kuchyně sexy holku! Co si myslí o Češích a vaření?
„Česká kuchyně je starší obtloustlá dáma. Pojďme ji svléknout a vrátit jí šmrnc,“ říká Roman Vaněk, šéf Pražského kulinářského institutu v prvním z rozhovorů s osobnostmi, které se věnují kvalitě jídla.
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 10.6.2013 v 12:21, zobrazit podobné
TOPlist