Nejčtenější v danném dni? Historie článků

leden 2018
Po18152229
Út29162330
St310172431
Čt4111825 
5121926 
So6132027 
Ne7142128 
únor 2018
Po 5121926
Út 6132027
St 7142128
Čt181522 
291623 
So3101724 
Ne4111825 
Za posledních 168 hodin (7 dní) odkázal server potomek.cz na články pro ženy 729x, což odpovídá cca 38.038-ti odkázaným článkům ročně.

Náhodný dětský klip

Inzerce

Jak správně usmažit řízek? Fígl je v mase i v tuku!
Pokud nejste vegetarián, smažené řízky musíte milovat. Děti i dospělí touto dobrotou slaví sváteční dny a chutnají i jen tak samotné do ruky. Jak se ale správně připravují?
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 26.1.2017 v 06:21, prečteno: 5x

nejlepší články ze dne: 26. 01. 2017

Související články

Smažák, koleno i řízek: Vyfotili jsme, kolik je v nich tuku! Jste překvapeni?
Knedlo vepřo zelo, vepřový řízek s bramborovým salátem a třeba smažený sýr s hranolkami... To jsou jídla, na kterých si často pochutnáváte. Ale víte, kolik v sobě skrývají tuku? Povíme vám to!
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 16.4.2013 v 12:21, zobrazit podobné
Recepty od čtenářů: Zkuste kapra jinak! Třeba se sardelovou pastou a ořechy
Valná většina rodin kapra upravuje každý rok stejně – obalit jako řízek v trojobalu a usmažit. Kdo by ale měl chuť na trochu netradiční úpravu, která se jistě hodí i na jiné ryby, může vyzkoušet recept Jiřího Horáka z Prahy 9.
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 22.12.2011 v 06:21, zobrazit podobné
Prohlédněte si SPALOVAČE TUKŮ: Máte je ve spíži!
Kupujete v lékárnách a fitcentrech za drahé peníze spalovače tuků, které nakonec stejně moc nefungují? Raději si vyberte správné potraviny, které se špeky zatočí přírodní cestou.
zdroj: zena.centrum.cz, přidáno 15.3.2010 v 00:19, zobrazit podobné
Zrádné ořechy: Kdy se po nich hubne, a kdy tloustne? Stačí znát prostý fígl!
Jezte ořechy, jsou zdravé, nabádají odborníci. Jsou plné „hodných“ tuků, které vás chrání před nemocemi srdce a cév. Ale kolik, jaké a kdy je jíst, když hubnete? Poradíme!
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 22.7.2014 v 12:21, zobrazit podobné
Oblíbené vepřové maso: Zkuste řízek, pomazánku nebo koleno
Co by to bylo za kuchyni bez šťavnatého a křupavého masa? Vyzkoušejte bůček, pomazánku z něj nebo lehce pálivý řízek z krkovičky.
zdroj: www.dama.cz, přidáno 31.8.2016 v 11:23, zobrazit podobné
Oblíbené vepřové maso: Zkuste řízek, pomazánku nebo koleno
Co by to bylo za kuchyni bez šťavnatého a křupavého masa? Vyzkoušejte bůček, pomazánku z něj nebo lehce pálivý řízek z krkovičky.
zdroj: www.dama.cz, přidáno 11.12.2017 v 06:23, zobrazit podobné
Tajemství lymfy. Jak nastartovat správné fungování?
Dejte sbohem otokům, hromadění tuku, křečovým žilám a celulitidě díky správně fungujícímu lymfatickému systému. Jak na to, nám vysvětlila Romana Balušková z kliniky Yes Visage.
zdroj: www.dama.cz, přidáno 20.5.2015 v 10:23, zobrazit podobné
Fígl pro prodloužení ženského vyvrcholení. Zkuste ho s partnerem i vy!
Vyvrcholení. Obvykle trvá několik sekund, je velmi emoční, způsobuje euforii fyzickou i psychickou a občas se podílí i na ztrátě kontroly. A jak si tenhle pocit užít o něco déle? Zkuste úžasný fígl!
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 24.2.2016 v 12:21, zobrazit podobné
Bohyně české kuchyně: nejslavnější řízek je vídeňský
I když je smažený řízek specialitou kuchyně našich jižních sousedů,od dob rakousko-uherského mocnářství zdomácněl i v naší kuchyni. Naučte se ho vařit stejně dobře, jako to uměly naše babičky.
zdroj: ona.idnes.cz, přidáno 16.10.2009 v 01:20, zobrazit podobné
Vánoční vaření bez tuku? Pokud zvolíte správné nádobí, bude to hračka!
Vánoční svátky jsou v našich krajích současně i svátky dobrého jídla. A většinou hlavně toho nepříliš dietního. Jak dodržet tradice, ale přece jen ubrat na obsahu tuků? Pomůže vám vhodné nádobí!
zdroj: www.prozeny.cz, přidáno 14.12.2016 v 06:21, zobrazit podobné
TOPlist