Brambory nejsou jen příloha. Zkuste koláč s cibulí, lokše či štrachandu
Zvykli jsme si používat bramborové hlízy jako poměrně nudnou surovinu pro přípravu kaše, „šťouchaček“ nebo hranolek. Při troše fantazie z nich lze vykouzlit báječný hlavní chod, o který bude na stole rvačka. Vyzkoušejte naše recepty.Další články k tématu:Čtyři rychlé večeře z brambor, které potěší chuťové buňky i zasytíSladké brambory si zamilujete zapečené s masem, v salátu i v polévceZa inteligenci vděčíme bramborům víc než masu, zjistili vědciProti bolesti hlavy zkuste špenát nebo bramboryPřipravte si brambory ve španělském, anglickém nebo francouzském styluBrambory de luxe aneb gnocchi, knedlíky, rösti, chleba či koláčČtenářský recept: Grilované plněné brambory Čtenářský recept: Bramborové placky pečené na kamnech